Yamaha Motor Europe verbetert gebruikerstechnologie om positie als toonaangevende leverancier van vaarsystemen te versterken

In de afgelopen jaren is Yamaha Motor een dominante kracht geworden als leverancier van vaarsystemen. Naast de toepassingen in buitenboordmotoren wordt de innovatieve technologie van Yamaha toegepast op elk ander aspect van wat een boot tot leven brengt.

Nieuwe verbeteringen aan de Helm Master EX
Yamaha Motor heeft vandaag een nieuwe reeks verbeteringen geïntroduceerd aan een toch al uitzonderlijk besturingssysteem. Helm Master EX is ontwikkeld voor nog meer plezier op het water, en door goed naar onze klanten te luisteren en hun suggesties toe te passen, heeft Yamaha een reeks innovaties toegevoegd die de vaarervaring nog aangenamer maken.

Volledige controle, overal
Gebruikers hebben nu optimaal zicht bij het aanmeren en manoeuvreren van dichtbij. Dit komt omdat men nu overal op het vaartuig een tweede of derde Helm Master EX-joystick kan toevoegen, zonder de noodzaak van een extra gashendel en stuur. Dit opent een wereld aan opties, en je hebt hiervoor zelfs minder componenten nodig. En de aanpassingen aan de Auto-trim-functie maken het tijdens het varen nog gemakkelijker om optimale prestaties en efficiëntie te bereiken.

Helm Master EX staat al aan de top van alle bootintegratiesystemen en is de perfecte partner voor het uitstekende assortiment Premium- en High-Power-buitenboordmotoren van Yamaha. Geniet van de vereenvoudigde vaarervaring voor zowel professionals als beginners

Ontdek meer