Yamaha Power Deals: Upgrade jouw vaarplezier

Voor ieder wat wils: Van 5 tot 130 pk

Ben je een snelheidsfanaat? Is vissen jouw ding? Of wil je liever rustig met je gezin over de plassen cruisen? Waar jij jouw boot ook voor gebruikt, er is altijd een Yamaha buitenboordmotor die aan jouw behoeften voldoet.

Dankzij de Power Deals kun je nu tijdelijk extra voordelig een krachtigere motor aanschaffen waardoor je jouw vaaravonturen naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Overweeg je bijvoorbeeld een 20 pk buitenboordmotor? Dan krijg je tijdelijk een 25 pk motor voor de prijs van een 20 pk. De actie geldt in Nederland en België, op een brede selectie buitenboordmotoren variërend van 5 tot 130 pk. 

2024-modellenlijn biedt vermogen, veelzijdigheid en eindeloos vaarplezier

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 15 maart t/m 31 mei 2024
  • Het voordeel wordt verekend op de factuur
  • Actie is enkel geldig op geselecteerde modellen (zie geselecteerde modellen lijst)
  • Enkel geldig bij officiele Yamaha-dealers 
yamaha power deals 2
yamaha power deals 3
yamaha power deals 4

Maar er is meer… 5 jaar zorgeloos genieten

Bij Yamaha begrijpen we dat vertrouwen en gemoedsrust essentieel zijn bij het kiezen van hoogwaardige producten. Met die reden ontvang je bij aankoop van jouw nieuwe Yamaha buitenboordmotor 3 + 2 jaar garantie in de vorm van YOU Warranty.*

Onze producten zijn ontworpen om te presteren en lang mee te gaan. Met 5 jaar garantie bieden we een ultiem vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Je verdient tenslotte enkel het beste!

*Vraag jouw dealer naar de voorwaarden.

you warranty logo
Ontdek meer